>> Last Sizes - výprodej posledních kusů za nejlepší cenu <<
AquaLung

Aqualung Calypso PARTNER DIN automatika s rychlospojkou + brýle

ČÍSLO ZBOŽÍ: 4000101
× Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže nebo si prohlédněte jiné produkty v kategorii Plicní automatiky
DOPRAVA ZDARMA
Tento model automatiky firmy Aqualung je velmi oblíbený v potápěčských školách po celém světě vzhledem ke svým skvělým vlastnostem designu, výkonu, jednoduché údržby atd.
Vaše cena včetně DPH
-
ZÁRUKA: 2 roky
DOSTUPNOST: Již se nevyrábí
ks
Popis

Automatika s rychlospojkou Aqualung Calypso PARTNER DIN

+ dárek zdarma - plavecké brýle Aqua Sphere Seal Kid dark - žlutá 171.460

Doprava zdarma po celé ČR

Tento model automatiky firmy Aqualung je velmi oblíbený v potápěčských školách po celém světě vzhledem ke svým skvělým vlastnostem designu, výkonu, jednoduché údržby atd.

  • CALYPSO PARTNER DIN s rychlospojkou ( 1m dlouhá hadice ).
  • Certifikováno do teplé vody.
  • Vyrobeno ve Francii

Tento model firmy Aqualung je velmi oblíbený v potápěčských školách po celém světě vzhledem ke svým skvělým vlastnostem designu, výkonu, jednoduché údržby atd.

Konstrukce prvního stupně s vnitřním pístem a velkým průtokem vytváří velice stabilní tlak ve druhém stupni.Středně velký, vysoce výkonný druhý stupeň.Potápěčem ovladatelná poloha lopatky (VAS) snižuje citlivost k volnému průchodu vzduchu na hladině a zajišťuje maximální přívod vzduchu ve větších hloubkách.

Rozšírěný náustkový průchod druhého stupně je vybaven jedinečným náustkem Comfo-BiteTM, který je patentem společnosti Aqua LungNová rychlospojka mezi 2.stupněm a hadicí umožňuje snadnější rozebrání bez nutnosti použití klíče ( pro ČR nevyužitelné )

Parametry
Barva black/yellow
Související produkty
  • Gear Aid AQUASURE +FD 28g - lepidlo na bázi PU
    skladem na prodejně
    256 
Další produkt ve stejné kategorii
  • Aqualung octopus HELIX OCTOPUS - automatika
    zajistíme do týdne
    4 940