>> VELIKONOČNÍ DODATEČNÁ 10% SLEVA NA STOVKY PRODUKTŮ - KÓD ZDE <<
Matt

Matt 5896 Scarf + Polartec multifunkční šátek zimní

ČÍSLO ZBOŽÍ: PND01319
× Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže nebo si prohlédněte jiné produkty v kategorii Zimní šátky
Multifunkční šátek značky Matt v originálním a nápaditém designu, který vás nadchne. Šátek je částečně vyroben z POLARTEC® fleece materiálu, který je prodyšný, rychleschnoucí, hřejivý, má dlouhou životnost a udržuje tělo v suchu a teple.
Vaše cena včetně DPH
-
ZÁRUKA: 2 roky
Barva:
flor fria
DOSTUPNOST: vyprodáno
ks
Popis

Multifunkční šátek Matt 5896 Scarf + Polartec

Multifunkční šátek značky Matt v originálním a nápaditém designu, který vás nadchne. Šátek je částečně vyroben z POLARTEC® fleece materiálu, který je prodyšný, rychleschnoucí, hřejivý, má dlouhou životnost a udržuje tělo v suchu a teple.

Lze jej prát v pračce. Šátek můžete nosit například jako čepici, nákrčník, čelenku, masku či kuklu. Šátek je s motivy od známé výtvarnice žijící v Barceloně - Catalina Estrada. Víceúčelové šátky pro všechny druhy sportovních aktivit, poskytují maximální komfort proti větru, sněhu, slunce, atd ... Jsou vyrobeny bezešvou technologií, jsou odolné a neztrácí svůj tvar. Špičková technologie tkanin zaručuje vysokou odolnost a rychle schne.

vázání šátků matt

Parametry Matt 5896 Scarf + Polartec:

  • Univerzální velikost (52 x 24 cm + polartecový pás)
  • Materiál: Polartec Classic Micro, 100% polyester microfiber
  • Vhodné pro aktivity v chladném prostředí: běh, cestování, cyklistika, horská kola, horská turistika, kempování, lezení, ostatní aktivní sporty, vodácké sporty. volný čas. vysokohorské lezení

Technologie materiálů Matt:

Polartec® Classic Micro

Polartec Classic Micro

Originální a nejlepší fleece na trhu.

Textilie Polartec® Classic jsou vzorem pro všechny lehké termoizolační a prodyšné materiály. Polartec® Classic je originální fleece nabízející nesrovnatelnou kvalitu a dlouhou životnost. Materiály Polartec® Classic jsou tradičně první volbou mezi termooblečením u zkušených outdoorových nadšenců – a to již skoro třicet let. Tyto materiály se nabízejí v širokém sortimentu gramáží; pro každou venkovní aktivitu se najdou ideální termoizolační vlastnosti. Polartec® Classic Micro je nejlehčí materiál, vhodný jako základní vrstva či lehký svetr; doporučujeme ho na cyklistiku, běh a túry.

POLYESTER MICROFIBER

Mikrovlákno, které je prodyšné a zároveň to poskytuje spolehlivou ochranu proti klimatickým podmínkám, pomáhá odvádět vlhkost pryč od těla a zajišťuje pohodlí přírodních vláken. Materiál je dostatečně silný a zároveň velmi jemný a příjemný na dotek, disponuje také trvanlivostí.

matt microfiber

Matt šátky trubkové bezešvé konstrukce umožňují mnoho různých využití a skvělou funkčnost.

Parametry
Barva hivern, sargantana, flor fria, sand, reno, rose smell
Další produkt ve stejné kategorii
  • 4fun Scarf Polartec Capricorn 8in1 - multifunkční šátek zimní
    skladem na prodejně
    306