>> VELIKONOČNÍ DODATEČNÁ 10% SLEVA NA STOVKY PRODUKTŮ - KÓD ZDE <<
Teal

Teal Sport Merino 2x 1l prací gel

ČÍSLO ZBOŽÍ: 80203
× Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže nebo si prohlédněte jiné produkty v kategorii Ekologické praní
Prací gel je určen na vlnu a funkční textil z merino vlny. V balení v sáčky o objemu 1 litr.
Vaše cena včetně DPH
-
ZÁRUKA: 2 roky
DOSTUPNOST: vyprodáno
ks
Popis

Prací gel na merino Teal Sport Merino 2 litry

Prací gel je určen na vlnu a funkční textil z merino vlny.

Prací gel na bázi přírodních rostlinných saponinů z mýdlových ořechů s neutrálním pH a lanolinem pro nejšetrnější praní vlněných oděvů a funkčního prádla z merinovlny. Bez parfemace a enzymů, nepodráždí ani velmi ciltlivou pokožku. Nenaruší vlněné vlákno. Lanolín pomáhá zachovat přirozené vlastnosti vlny: tepelně izolační a termoregulační funkci, odpuzování vlhkosti a pohlcování pachů. Vlna je díky svým přirozeným vlastnostem skvělý materiál pro funkční prádlo a sportovní textil. Ve vlně obsažený lanolín, který vyměšují mazové žlázy ovcí, přirozeně chrání vlnu před vlhkem, nečistotami, bakteriemi a plísněmi.

Složení: 

5-15% extract z mýdlových ořechů, neionický tenzid rostlinného původu, lanolin, < 5% chelatační čínidlo (EDDS), líh, xantanová guma, benzoan sodný.

Produkty neobsahují: 

ropné látky, fosfáty/fosfonáty, optické zjasňovače, enzymy, chlór, syntetickou parfemaci ani barviva.  

Určeno pro: 

pro nejšetrnější praní vlněných oděvů a funkčního prádla z merino vlny. Lanolin pomáhá zachovat přirozené vlastnosti vlny: tepelně izolační a termoregulační funkci, odpuzování vlhkosti a pohlcování pachů. Bez parfemace a enzymů, nepodráždí cilivou pokožku. Nenaruší vlněné vlákno.