>> VELIKONOČNÍ DODATEČNÁ 10% SLEVA NA STOVKY PRODUKTŮ - KÓD ZDE <<

MadMan LED světlo VL010

ČÍSLO ZBOŽÍ: PND01788
× Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže nebo si prohlédněte jiné produkty v kategorii Vybavení pro fotografy
Přídavné světlo lze použít s fotoaparáty a videokamerami nejznámějších výrobců. Počet LED: 60. Výkon: 4 W. Vstupní napětí: 4 V – 8,4 V. Intenzita světla: 650 LUX. Teplota světla: 5500k / 3200k.
Vaše cena včetně DPH
-
ZÁRUKA: 2 roky
DOSTUPNOST: vyprodáno
ks
Popis

MadMan LED světlo VL010

Přídavné světlo lze použít s fotoaparáty a videokamerami nejznámějších výrobců. Upevníte je pomocí standardní patice pro externí blesk. Světlo slouží pro osvětlení scény, takže vyfotíte a natočíte přesně to, co potřebujete. Jde o trvalý zdroj světla, jehož účinky ihned uvidíte na displeji. Navíc vás potěší rozumná hmotnost i rozměry, díky kterým si focení i natáčení opravdu užijete.

Toto přídavné světlo je vhodné pro fotoaparáty a videokamery nejznámějších výrobců. Je vybaveno 60 vysoce výkonnými LED diodami, které osvětlí vaši scénu přesně tak, jak potřebujete. Přídavné světlo lze k zařízení snadno upevnit pomocí standardní patice pro externí blesk, je však konstruováno i pro samostatné použití.

Ještě atraktivnější snímky a záběry

S přídavným osvětlením budou vaše fotografie a záběry ještě atraktivnější. Instalace světla je opravdu jednoduchá a stejně snadno světlo i sejmete. Protože jde o trvalý zdroj světla, nemusíte čekat až do pořízení snímku jako při použití blesku, abyste zjistili, jak bude scéna vypadat. Díky přídavnému světlu nejprve vše zkontrolujete na displeji vašeho zařízení a případně osvětlení upravíte.

Nastavit si pohodlně můžete úhel LED světla, a tak snadno experimentovat s různými způsoby nasvícení. Protože jde o mírnější zdroj světla než blesk, perfektně se vám budou například fotografovat portréty. Fotografované osoby nebudou rušeny bleskem a vy můžete najít nejvhodnější úhel osvětlení. Navíc vás potěší i rozumná hmotnost a rozměry světla, díky kterým si focení a natáčení opravdu užijete.  Toto přídavné světlo lze použít s vybranými modely fotoaparátů a videokamer výrobců JVC, Canon, Nikon, Sony, Samsung, Panasonic, Pentax, Everio, Hitachi a Sanyo.

Parametry MadMan LED světlo VL010:

  • Baterie, které lze použít: Sony NP-FV100, Sony NP-FV70, Sony NP-FV50, Sony NP-FM500H, Sony NP-QM71D, Sony NP-QM91D, 4x NI-MH AA baterie
  • Rozměry:  120 x 75 x 63 mm 
  • Hmotnost:  250 g
  • Počet LED: 60
  • Výkon: 4 W
  • Vstupní napětí: 4 V – 8,4 V
  • Intenzita světla: 650 LUX
  • Teplota světla: 5500k / 3200k
  • Nastavení jasu 
  • Kompatibilita:  Všechny fotoaparáty a kamery s přípravou na externí blesk. Lze použít i samostatně
Další produkt ve stejné kategorii
  • Peak Design Micro Anchor - sada kotviček - 4 ks
    skladem na prodejně
    350