AquaLung

Aqualung Legend Glacia ACD DIN plicní automatika

ČÍSLO ZBOŽÍ: 4000102
× Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže nebo si prohlédněte jiné produkty v kategorii Plicní automatiky
Absolutní TOP produkt do studené vody. Automatika Legend Glacia byla speciálně navržena pro použití v těch nejextrémnějších podmínkách, to je pro potápění ve velmi chladné vodě a potápění pod ledem, přesto se může pochlubit dechovým výkonem srovnatelným s Legend LX Supreme.
Vaše cena včetně DPH
-
ZÁRUKA: 2 roky
DOSTUPNOST: Již se nevyrábí
ks
Popis

Plicní automatika Aqualung Legend Glacia ACD DIN

Automatika Legend Glacia byla speciálně  navržena pro použití v těch nejextrémnějších podmínkách, to je pro potápění ve velmi chladné vodě a potápění pod ledem,  přesto se může pochlubit dechovým výkonem srovnatelným s Legend LX Supreme.

Navíc ale nabízí zcela unikátní odolnost proti zamrznutí, kterou ještě žádná automatika Aqua Lung nikdy nedisponovala! Tento nový model byl přepracován a vylepšen. Odolnost proti zamrzání zajišťují 3 úrovně výměníků tepla, které zajišťují extrakci chladu: na prvním stupni, na hadici a na druhém stupni. V extrémních podmínkách odolá nová Glacia zamrznutí téměř dvakrát déle než její předchůdce!

Tento patentovaný systém umožnil posunout hranice zamrzání:

  • Vdechovaný vzduch je o 25% teplejší než u původního modelu.
  • Nová geometrie krytky druhého stupně poskytuje 25% nárůst maximálního nádechu.
Legend Glacia je vybavena třemi výměníky tepla. První zcela obklopuje suchou komoru prvního stupně. Druhý je umístěn přímo na středotlaké hadici. Třetí je na tradičním místě vedle krytu druhého stupně. Má  2 vysokotlaké a 4 středotlaké výstupy, které  jsou uzpůsobeny pro ideální pozici hadic. Tradiční přední elastomerová krytka druhého stupně je ve studené vodě příliš tvrdá, proto je Legend Glacia vybaven krytkou vyrobenou z jednoho kusu hliníku, která pomáhá lepšímu vedení tepla. Uprostřed krytky je tlačítko sprchy. Systém automatického uzavření prvního stupně (ACD) chrání vnitřní součástky plicní automatiky (yoke i DIN) ihned po sejmutí plicní automatiky z ventilu tlakové láhve. Glacia je dodávána s krytem rtů chránícím rty před studenou vodou.

Inovace :

  • První stupeň je upravená verze současného nového prvního stupně Legend.
  • Výměník tepla na prvním stupni má nyní větší mezery mezi žebry.
  • Otvory pro výměnu vody na přední krytce druhého stupně byly zvětšeny.
  • Mezi přední krytku a tělo druhého stupně byla přidána nová hliníková podložka.
  • Přední krytka má nyní nový design v černém eloxu.
Další produkt ve stejné kategorii
  • Aqualung octopus HELIX OCTOPUS - automatika
    zajistíme do týdne
    4 900