>> Akce na DEN ZEMĚ -> dodatečná sleva 10% <<
HEY SPORT

Hey Sport Lightflex Spray 150 ml sprej s reflexní barvou

ČÍSLO ZBOŽÍ: 80307
× Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže nebo si prohlédněte jiné produkty v kategorii Ochranné doplňky
Sprej s reflexní barvou pro zvýšení ochrany ve tmě.
Vaše cena včetně DPH
-
ZÁRUKA: 2 roky
DOSTUPNOST: vyprodáno
ks
Popis

Sprej s reflexní barvou Hey Sport Lightflex Spray 150 ml

Sprej s reflexní barvou pro zvýšení ochrany ve tmě.

HEY SPORT® LIGHTFLEX SPRAY poskytuje ochranu a zvyšuje bezpečnost ve tmě odrazem světla. Použitím inovativních, vysoce reflexních částic je možné stříkat individuálně navržené motivy, které se po osvětlení odráží ve tmě, a tím je zajištěna viditelnost a ochrana nositele. Reflexní sprej je vhodný pro všechny neošetřené materiály, jako je textil, kůže, dřevo, plast, kov atd. Sprej má omezenou přilnavost k hladkým a neporézním povrchům. Vodotěsný, odolný povětrnostním vlivům, lze jej odstranit vypráním v běžných prostředcích. Dodáváno včetně šablon s různými vzory.

Parametry Hey Sport Lightflex Spray 150 ml:

  • Objem: 150 ml
  • Záruční doba 24 měsíců 
  • Výrobce HEY SPORT, vyrobeno v Německu

Návod k použití:

Před použitím nádobu spreje HEY SPORT® LIGHTFLEX SPRAY důkladně protřepejte. Udržujte nádobu ve svislé poloze a stříkejte rovnoměrně a jemně ze vzdálenosti cca. 20 cm po dobu 2-3 sekund. Nechte zaschnout nejméně 2 minuty. Nejlepších výsledků dosáhnete opakovaným protřepáním po každém procesu postřiku. Pokud používáte šablonu, položte ji na plochu, která má být nastříkána, a zakryjte okolní materiál, aby nedošlo k jeho potřísnění. Zkontrolujte výsledek nástřiku (i pokud se vám bude zdát, že aplikace není viditelná) tak, že místo vyfotografujete s použitím blesku. To, že nástřik není viditelný, závisí na druhu materiálu a intenzitě nástřiku.