Z-KONZEPT

Z-KONZEPT NUTRITION D3 + MINERAL FORTE 60 kapslí

ČÍSLO ZBOŽÍ: 904
× Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže nebo si prohlédněte jiné produkty v kategorii Nutriční doplňky
D3 + MINERAL FORTE - 60 kapslí. Kalcium + Magnesium + Zinek + Selen + D3. Jedná se o kombinaci, která přispívá k optimální funkci svalů, normální funkci neurotransmiterů a kvalitní výživě kostí a zubů.
Vaše cena včetně DPH
-
ZÁRUKA: 2 roky
DOSTUPNOST: vyprodáno
ks
Popis

Z-KONZEPT NUTRITION D3 + MINERAL FORTE

D3 + MINERAL FORTE  - 60 kapslí. Kalcium + Magnesium + Zinek + Selen + D3.

Jedná se o kombinaci, která přispívá k optimální funkci svalů, normální funkci neurotransmiterů a kvalitní výživě kostí a zubů.

Vysoké dávky 4-minerálů s vitamínem D3, byly původně vyvinuty speciálně pro sportovce, s denní dávkou 3 kapslí získáte zásobu 300% RHP (referenční hodnoty příjmu) hořčíku, selenu, zinku a vitamínu D3 a 150% RHP vápníku.

Vápník mimo jiné přispívá k optimální funkci svalů a výživě kostí a zubů. Vitamin D3 působí jako prohormon a hraje důležitou roli v hladinách vápníku v krvi a tvorbě kostí. Hořčík přispívá k mnoha procesům v těle, včetně snižování únavy a vyčerpání, normální funkci svalů a normální syntéze bílkovin. Selen přispívá k ochraně buněk před oxidačním stresem a správné funkci imunitního systému. Zinek přispívá k normální syntéze bílkovin a metabolismu sacharidů a také k udržení zdravých kostí. Všechny tyto aspekty jsou zvláště důležité pro lidi s aktivním životním stylem.

*RHP% referenční hodnoty příjmu dle Nařízení 1169/2011 ES

Složení: uhličitan vápenatý (53,1 %), oxid hořečnatý (34,4 %), želatina (kapsle), citran zinečnatý (1,7 %), protispékavá látka: hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý; barviva: oxid titaničitý, tartrazin**; seleničitan sodný, cholekalciferol. Může obsahovat stopy lepku, laktózy, sóji a vajec.

Dávkování: vezměte 1 - 3 kapsle denně s dostatečným množstvím tekutiny. Doporučená denní dávka by neměla být překročena.

Hmotnost: 113 g

Další produkt ve stejné kategorii
  • Adventure Menu Trail Mix 50g - Brusinky, Krůtí Jerky, Vlašské ořechy
    skladem na prodejně
    159