>> VELIKONOČNÍ DODATEČNÁ 10% SLEVA NA STOVKY PRODUKTŮ - KÓD ZDE <<
KANFOR

KANFOR Polartec Winbloc neprofuk maska

ČÍSLO ZBOŽÍ: 85518
× Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže nebo si prohlédněte jiné produkty v kategorii Masky
Ochranná lyžařská maska​​ vyrobená z kombinace materiálů: Polartec® Windbloc® a Polartec® Power Stretch Pro®.
Vaše cena včetně DPH
-
ZÁRUKA: 2 roky
DOSTUPNOST: vyprodáno
ks
Popis

Neprofuk maska KANFOR Polartec Winbloc Black onesize

Polartec WindblocPolartex Thermal Pro

Ochranná lyžařská maska vyrobená z kombinace materiálů: Polartec® Windbloc® a Polartec® Power Stretch Pro®.

Lyžařská a snowboarding maska je vyrobeny ze dvou vzájemně se doplňujících látek. Obličejová část je vyrobena z třívrstvého, větruodolného, prodyšného a nepromokavého membránového materiálu Polartec® Windbloc®, který vyrábí přední americká firma Polartec.

  • Maska poskytuje tepelný komfort a výjimečnou ochranu proti povětrnostním vlivům, a to při zachování bysoké prodyšnosti a navíc je rychleschnoucí.
  • Část pokrývající ústa je vyrobena z materiálu Polartec® Power Stretch Pro® pro maximální komfort použití a efektivní propostunost vodních par.
  • Zadní strana masky obsahuje Polartec® Power Stretch Pro® vložku, která díky nastavitelnému suchému zipu padne na každou hlavu.
  • Lycra® spandex zaručuje pohodlný fit.

Parametry KANFOR Polartec Winbloc:

  • Materiál: Polartec Windbloc
  • Další Materiál: Polartec Thermal Pro
  • Hmotnost: 30g

Technologie materiálů KANFOR Polartec Winbloc:

Polartec Windbloc

Polartec Windbloc

Polartec® Windbloc® tkanina kombinuje tepelné tkaniny Polartec s polyuretanovou bariérovou membránou, která umožňuje přenos vodních par a je zcela odolná proti větru a vodě, eliminuje potřebu využití dalších vrstev odolných proti větru.

Polartec Thermal Pro

Polartec Thermal Pro

Momentálně technicky nejdokonalejší, odlehčený, prodyšný a vodoodpudivý materiál. 100% polyesterové složení je mimořádně trvanlivé a rychle schne. Na rozdíl od běžných vrstvených tkanin si i po opakovaném praní udrží svou izolační schopnost a nežmolkuje. Materiál Polartec® Thermal Pro® udržuje lidské tělo v teple a pohodlí v různorodých podmínkách. Ve srovnání s předchozí generací materiálů Polartec® (Polartec 100, 200, 300) můžeme zjednodušeně říci, že námi používaná varianta Polartec® Thermal Pro® má přibližně gramáž Polartecu 200 a výkon Polartecu 300

Parametry
Barva black