>> Akce na DEN ZEMĚ -> dodatečná sleva 10% <<
AquaLung

Aqualung potápěčský počítač i750T

ČÍSLO ZBOŽÍ: 400499
× Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže nebo si prohlédněte jiné produkty v kategorii Potápěčské měřicí přístroje
DOPRAVA ZDARMA
Barevný OLED displej a Bluetooth Smart jsou pokročilé funkce i750T, které ocení zkušený potápěč. Každý ale ocení jednoduchost jeho použití a kompaktní design. Nový model pro rok  2017 !
Vaše cena včetně DPH
-
ZÁRUKA: 2 roky
DOSTUPNOST: Již se nevyrábí
ks
Popis

Aqualung potápěčský počítač i750T

Doprava zdarma po celé ČR!

Barevný OLED displej a Bluetooth Smart jsou pokročilé funkce i750T, které ocení zkušený potápěč. Každý ale ocení jednoduchost jeho použití a kompaktní design. Nový model pro rok  2017 !

SLOŽITÉ SNADNO A RYCHLE

Dnešní technologie je o zjednodušování složitých věcí. S tímto posláním byla vyvinuta nová řada potápěčských počítačů a měřících přístrojů Aqua Lung. S pocitem bezpečí a sebevědomí se ponořte za svým dalším podvodním dobrodružstvím s intuitivním a snadno ovladatelným přístrojem, který používá moderní technická řešení. Naše přístroje nabízí užitečné funkce jako např. uživatelem vyměnitelnou baterii v počítači nebo tlakové čidlo ( prodává se samostatně – Aqualung sonda TRANSMITTER ), které se páruje pouze jednou a poté je vždy připraveno k akci.

750T je kombinací nejmodernějších technologických funkcí a velmi jednoduchého ovládání, které si ve vteřině osvojíte. Každý detail umocňuje váš zážitek z ponoru. Čtení vašich potápěčských dat nebylo nikdy jednodušší díky zcela výjimečně ostrému barevnému OLED displeji, snadnému ovládání a plnohodnotnému tříosému kompasu. Sledování a sdílení vašich ponorů trvá jen pár vteřin pomocí bezdrátového připojení Bluetooth 4.0 do mobilního zařízení. Pomocí volitelného tlakového čidla, které se páruje jen jednou za život, se můžete ihned začít potápět. i750T je prostě intuitivní kompaktní počítač, který se snoubí s pokročilou technologií.

  • Barevný OLED displej je mimořádně jasný a vysoce kontrastní a nabízí zcela unikátní stupeň viditelnosti. Intenzitu lze snadno nastavit podle podmínek a pro úsporu baterie.
  • Snadné ovládání. Sledujte všechny klíčové informace skrz intuitivní menu. Navigace pomocí 3 tlačítek umožňuje snadné zobrazení a úpravy nastavení.
  • Přenos dat pomocí Bluetooth do aplikace DiverLog*. Pomocí nejnovější technologie Bluetooth Smart propojte bezdrátově váš potápěčský počítač a smartphone nebo tablet a získejte tak vzdálený přístup ke všem nastavením vašeho potápěčského počítače a informacím o ponorech, přidávejte lokality, poznámky a další podrobnosti, ukládejte a sdílejte fotografie a videa z vašich ponorů. Aplikace DiverLog je k dispozici na platformách iOS a Android.
  • Bezhadicová integrace dýchací směsi. Náš patentovaný algoritmus Gas Time Remaining poskytuje kalkulace v reálném čase, což umožňuje přesné rozvržení dýchací směsi. Jakmile jednou spárujete tlakové čidlo s počítačem, tak už to nemusíte nikdy opakovat. Lze použít až 3 různá tlaková čidla se třemi různými dýchacími plyny během jednoho ponoru.
  • Plnohodnotný tříosý kompas. Dobře čitelný kompas se zámkem buzoly a recipročním směrem pro snadnou navigaci.

Součástí balení je USB kabel pro propojení s počítačem, náhradní baterie s O-kroužkem a pro technické potápěče speciální plastový úchyt na ruku s gumicukem.

*Aplikaci DiverLog lze zakoupit na App Store, Google Play nebo ediverlog.com

Dalších 12 produktů ve stejné kategorii
  • Aqualung sonda NEW TRANSMITTER Nitrox do 40%
    zajistíme do týdne
    8 127 
  • Suunto TANK POD MULTI - bezdrátová sonda
    skladem na prodejně
    8 250 
  • Aqualung i300C potápěčský počítač
    zajistíme do týdne
    9 070 
  • Scubapro ALADIN A1 - potápěčský počítač
    zajistíme do týdne
    10 790 
  • Aqualung potápěčský počítač i330R
    zajistíme do týdne
    11 345 
  • Scubapro LUNA 2.0 - potápěčský počítač
    zajistíme do týdne
    11 960 
  • Scubapro LUNA 2.0 AI (Air Integrated) - potápěčský počítač
    zajistíme do týdne
    13 910 
  • Oceanic+ Dive Housing for iPhone
    zajistíme do týdne
    14 990 
  • Scubapro ALADIN A2 bez sondy - potápěčský počítač
    zajistíme do týdne
    16 874 
  • Aqualung potápěčský počítač i770R
    zajistíme do týdne
    20 220 
  • Scubapro LUNA 2.0 AI + sonda SMART+PRO - potápěčský počítač se sondou
    zajistíme do týdne
    20 254 
  • Scubapro GALILEO 3 (G3) +TRANSMITTER SMART+ PRO
    zajistíme do týdne
    39 750