NAMEDSPORT TOTAL ENERGY STRONG GEL 40 ML citron

ČÍSLO ZBOŽÍ: 862
× Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže nebo si prohlédněte jiné produkty v kategorii Nutriční doplňky
Sacharidový gel obohacený kofeinem, taurinem a guaranou. Maltodextriny  - energetická řešení založená na různých rychlostech asimilace (D.E. 09:19). S přídavkem guarany pomáhá proti nástup únavy a vyčerpání. K dispozici je v chuti lemon, svěží a příjemný na patře.
Vaše cena včetně DPH
-
ZÁRUKA: 2 roky
DOSTUPNOST: vyprodáno
ks
Popis

NAMEDSPORT TOTAL ENERGY STRONG GEL 40 ML citron

Sacharidový gel obohacený kofeinem, taurinem a guaranou.

Maltodextriny  - energetická řešení založená na různých rychlostech asimilace (D.E. 09:19). S přídavkem guarany pomáhá proti nástup únavy a vyčerpání. K dispozici je v chuti lemon, svěží a příjemný na patře. Zajišťuje  postupnou a stabilní energii, užitečný zejména  při tréninku vytrvalostních sportů s vysokou intenzitou.

TOTAL ENERGY STRONG GEL – potravina pro osoby při zvýšeném tělesném výkonu. Energetický gel na bázi maltodextrinů s různou rychlostí asimilace (rozdílný DE), dextrózou a fruktózou, obohacený kofeinem, taurinem a guaranou.

Parametry NAMEDSPORT TOTAL ENERGY STRONG GEL 40 ML citron:

  • Načasování použití: Před, Během
  • Forma: gel
  • Příchuť: lemon
  • Objem: 40ml
  • Typologie: energie
  • Nutriční charakteristika: bez lepku, bez laktózy
  • Cíle: Energie, soustředění
  • Sport: Silniční cyklistika, Mountain Bike, Running, Lyžování a Triathlon

Balení: sáček 40 ml (51,2 g)

Složení: maltodextrin (maltodextrin 19:28,12 %, maltodextrin 9:9,33 %), voda, dextróza 12,44 %, fruktóza 11 %, taurin, regulátory kyselosti: E330; guarana (Paullinia cupana extr., 10 % kofein), chlorid sodný, chlorid draselný, přírodní aroma, koncentrovaná citronová šťáva, kofein, konzervans: E202.

Výživové údaje/100 ml (2 sáčky): energie 1267 kJ/298 kcal, tuky 0 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0, sacharidy 74 g, z toho cukry 31 g, vláknina 0 g, bílkoviny 0 g, sůl 0,34 g.

Způsob použití: 1 sáček denně, před nebo během zátěže.

Upozornění: *Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není náhradou pestré stravy. Nevhodné pro děti, ukládejte mimo jejich dosah.  Skladujte v chladu a suchu.

Výroba: Named S.p.A., Via Lega Lombarda 33, 20855 Lesmo, Itálie

Další produkt ve stejné kategorii
  • Adventure Menu Trail Mix 50g - Brusinky, Krůtí Jerky, Vlašské ořechy
    skladem na prodejně
    159