>> VELIKONOČNÍ DODATEČNÁ 10% SLEVA NA STOVKY PRODUKTŮ - KÓD ZDE <<
LAMAX

Lamax Sentinel SE-1 černý/tyrkysový přenosný reproduktor

ČÍSLO ZBOŽÍ: 954
× Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže nebo si prohlédněte jiné produkty v kategorii Svítilny, čelovky a elektronika
Kompaktní sound systém ideální do ulic velkoměsta i přírody. Kvalitní zvuk z duálních reproduktorů o výkonu 10 W v outdoorovém těle odolném proti prachu a postřiku vodou a silná baterie umožňující přehrávání hudby po dobu až 20 hodin na jedno nabití
Vaše cena včetně DPH
-
ZÁRUKA: 2 roky
DOSTUPNOST: Již se nevyrábí
ks
Popis

Přenosný reproduktor Lamax Sentinel SE-1 černý/tyrkysový

Kompaktní sound systém ideální do ulic velkoměsta i přírody. Kvalitní zvuk z duálních reproduktorů o výkonu 10 W v outdoorovém těle odolném proti prachu a postřiku vodou a silná baterie umožňující přehrávání hudby po dobu až 20 hodin na jedno nabití.

Plnohodnotný zvuk vždy po ruce a pro všechny

Bezdrátový reproduktor Sentinel SE-1 s vámi bude na každém kroku a stále připraven kvalitně reprodukovat jakoukoli skladbu, kterou si budete chtít poslechnout nebo se o ni podělit s přáteli. Outdoorový vzhled napovídá, že zvýšená odolnost proti prachu a postřiku vodou spolu s bohatým pogumováním a bytelnou konstrukcí umožní bezstarostné používání kdekoli. Díky vysoké výdrži baterie pak zvládne Sentinel přehrávat hudbu po dobu až 20 hodin.

Kompaktní sound systém do ulic velkoměsta i přírody

Hutný zvuk v kombinaci s kompaktními rozměry a dlouhou výdrží baterie umožní vychutnat si hudbu libovolného žánru společně s přáteli v jakémkoli prostředí. Reproduktory LAMAX Beat jsou vždy navrhovány s ohledem na maximální mobilitu, použitelnost a jednoduché ovládání.

Bezdrátové připojení? Stačí zapnout.

Doba audio kabelů je pryč. Sentinel snadno spojíte s mobilním telefonem, tabletem či notebookem pomocí bezdrátové technologie Bluetooth a to až na vzdálenost 25 metrů. Díky Bluetooth 2.1 je reproduktor kompatibilní i se staršími zařízeními. Kromě bezdrátové technologie umožňuje Sentinel přehrávání hudby z vložených Micro SD karet, popřípadě pomocí audio vstupu na přibalený 3,5mm audio kabel.

Outdoorový všeuměl

Jedním ze znaků outdoorového vybavení je multi-funkčnost a Sentinel ST-1 v této tradici pokračuje. K běžné výbavě tak přidává FM rádio s funkcí Station memory, díky které si reproduktor i po opakovaném zapnutí pamatuje poslední zvolenou stanici, handsfree pro pohodlné volání z připojeného mobilního telefonu a praktickou integrovanou LED svítilnu. Sentinel také disponuje úchytovým mechanismem v podobě karabiny, díky níž ho lze zavěsit téměř kamkoli či přenášet například na batohu.

Tabulka technických specifikací:

  • Bezdrátová technologie: Bluetooth 2.1 umožňující spárování i se staršími zařízeními.
  • Výkon reproduktoru: 10 W
  • Baterie: Lithiová 2200 mAh
  • Doba přehrávání: Až 20 hodin
  • Max. vzdálenost spárování: Až 25 metrů

Obsah balení

  • Reproduktor
  • Micro USB nabíjecí kabel
  • 3,5 mm jack audio kabel
  • Karabina
  • Návod k obsluze
Parametry
Barva tyrkysová
Další produkt ve stejné kategorii
  • Lamax Sounder2 bezdrátový reproduktor
    skladem na prodejně
    1 580