Emile Henry

Emile Henry forma na pečení chleba, hranatá 24x15cm

ČÍSLO ZBOŽÍ: PND00941
× Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže nebo si prohlédněte jiné produkty v kategorii Pekáče a zapékací mísy
Emile Henry obdélníková keramická forma na pečení chleba.
Vaše cena včetně DPH
-
ZÁRUKA: 2 roky
Barva:
granátová
DOSTUPNOST: vyprodáno
ks
Popis

Emile Henry forma na pečení chleba, hranatá 24x15cm

Emile Henry obdélníková keramická forma na pečení chleba.

S obdélníkovou keramickou formou na pečení chleba objevte polozapomenuté umění našich babiček a prababiček - tedy pečení tradičního domácího chleba. Provoňte svůj domov tou jedinečnou a nenapodobitelnou vůní čerstvě upečeného chleba, která se line vaším domovem a každého láká k ochutnání. S novým tvarem formy nyní můžete připravit i klasický toastový chléb.

Žádné rozmražené polotovary, ale poctivý domácí chléb z kvalitních  surovin. Vyzkoušejte a uvidíte, že si jej zamilujete. Klenutý tvar poklice ve spojení s žáruvzdornou keramikou Emile Henry zajistí, že během celé doby pečení bude uvnitř formy ideální stupeň vlhkosti a konstatní teplota. Otvory v spodní části formy a v keramickém víku usnadňuji vykynutí těsta a zároveň vytvářejí ideální podmínky pro upečení chleba - tedy s měkkou střídkou a křupavou kůrkou. Drážky na dně formy zabraňují připečení chlebu k formě.

Video Emile Henry:

Parametry
Barva granátová, pepřová
Další produkt ve stejné kategorii
  • Emile Henry Cheese Baker - zapékací miska na sýr
    skladem na prodejně
    1 190