>> VELIKONOČNÍ DODATEČNÁ 10% SLEVA NA STOVKY PRODUKTŮ - KÓD ZDE <<
Bridgedale

Bridgedale Everyday Ultralight MP Boot ponožky

ČÍSLO ZBOŽÍ: PND02871
Lehké pánské ponožky pro běžné nošení nebo jako základní vrstva pod jiné ponožky. Nástupce modelu Merino Sock / Liner. Klasická výška.
Vaše cena včetně DPH
369 
pro registrované 351 
Běžná cena včetně DPH
419 
ZÁRUKA: Doživotní záruka
Barva:
black/light grey graphite
Velikost:
M (6-8,5) / EU 40-43 / 24,5-27 cm L (9-11,5) / EU 44-47 / 27-29 cm XL (12+) / EU 48+ / 29+ cm
DOSTUPNOST: 1ks skladem, ihned k odeslání! +5ks u dodavatele
ks
Popis
Tabulka velikostí

Pásnké ponožky Bridgedale Everyday Ultralight Merino Performance Boot

Lehké pánské ponožky pro běžné nošení nebo jako základní vrstva pod jiné ponožky. Nástupce modelu Merino Sock / Liner. Klasická výška.

Do města i do přírody. Kamkoliv půjdete, tam budou vaše nohy v suchu a pohodě - zásluhou těchto lehkých ponožek Bridgedale z Merino vlny. Ta odvádí pot od pokožky, nezapáchá a na těle je příjemná jako sama příroda.  Y heel konstrukce dohlíží, aby se vám ponožky během pohybu nikde neshrnovaly a netrápily vás tak otlaky a puchýře.  Zásluhou postupného utahování každé příze a následnému napařování při výrobě jsou ponožky velikostně stálé a nesráží se.

  • Klasická výška.
  • Nejjemnější Merino vlna pro příjemné každodenní nošení.
  • Drží tvar a nikdy se nesrazí.
  • Vyrobeno v UK, doživotní záruka.

Parametry Bridgedale Everyday Ultralight Merino Performance Boot:

  • Merino vlna 45%
  • Endurofil 45%
  • Nylon 9%
  • Lycra 1%

⭐ DOŽIVOTNÍ ZÁRUKA BRIDGEDALE

RUČNÍ KONTROLA KAŽDÉHO PÁRU - Každý nový pár ponožek Bridgedale prochází před opuštěním továrny v severoirském městečku Newtonards ruční kontrolou - ano, většina ponožek Bridgedale se opravdu plete v Severním Irsku. A pouze tehdy, potvrdí-li kvalifikovaná výstupní kontrola bezvadnost páru, přidá odpovědná osoba na balení své jméno a ponožky putují do světa.

GARANCE KVALITY - Protože Bridgedale si za svými produkty 100% stojí, získáváte ke každému páru ponožek doživotní záruku na zpracování a použitý materiál. Pokud zjistíte, že jsou ponožky vadné nebo během používání selžou z některého z výše uvedených důvodů, vyměníme vám pár za nový. Pochopitelně, na vady způsobené běžným opotřebením, nesprávným zacházením nebo zanedbáním péče se doživotní garance nevztahuje.


Technologie materiálů:

Merino

Merino je jedno z nejstarších plemen ovcí, a také jedno z nejodolnějších. Výrazně se liší od obyčejných ovcí, které žvýkají trávu někde v dolině - naše merina žijí v extrémních podmínkách novozélandských Jižních Alp. Tam, kde by obyčejné ovce jednoduše zmrzly. Kožich ovcí merino byl stvořen do drsných podmínek - v létě je skvěle prodyšný, v zimě naopak výborně izoluje. Navíc je úžasně jemný a lehký. Ovčí merino vlna pochází ze speciálně vyšlechtěných ovcí pocházejících z Kavkazu, odtud byly v 19. století dovezeny do Španělska (zde dostaly jméno „merinos“) a dále do Austrálie, Tasmánie a na Nový Zéland. Současným trendem je spojovat toto přírodního vlákno s nejmodernějšími technologiemi - tak, abychom mohli vyrábět funkční vrstvy pro každodenní použití v přírodě i ve městě.


Endurofil

logo endurofil

Endurofil je příze, která udržuje teplotu. Kombinuje se s Enduro vlnou nebo Merino vlnou pro perfektní odvod vlhkosti a odolnost. Endurofil je odolný vůči otěru a nevadí mu časté praní.



Co to znamená? Několik užitečných informací k péči o ponožky Bridgedale:

Ponožky Bridgedale jsou vyrobeny z nejkvalitnějších vláken. Pro dosažení nejlepších výsledků a prodloužení životnosti perte ponožky naruby

  • Tmavé barvy perte odděleně
  • Nikdy nepoužívejte aviváž
  • Perte na 40 ° (program vlna)
  • Nebělte
  • Nežehlete
  • V sušičce jen na šetrný program pro funkční prádlo (nízká teplota sušení)
  • Nečistěte za sucha
Parametry
Barva black/light grey, graphite, sodalite blue
Velikost
S (3-5,5) EU 36-39 / 22-24,5 cm, M (6-8,5) / EU 40-43 / 24,5-27 cm, L (9-11,5) / EU 44-47 / 27-29 cm, XL (12+) / EU 48+ / 29+ cm
Výška ponožek
Boot
Další 2 produkty ve stejné kategorii
  • Asolo NanoTech Socks S black/red - nízké sportovní ponožky
    zajistíme do týdne
    180 
  • Bridgedale Liner Base Layer Coolmax Liner Boot x2 ponožky
    zajistíme do týdne
    633