>> Akce na DEN ZEMĚ -> dodatečná sleva 10% <<
Bridgedale

Bridgedale Everyday Ultralight MP Boot W

ČÍSLO ZBOŽÍ: PND02872
Lehké dámské ponožky pro běžné nošení nebo jako základní vrstva pod jiné ponožky. Nástupce modelu Merino Sock / Liner. Klasická výška.
Vaše cena včetně DPH
369 
pro registrované 351 
Běžná cena včetně DPH
419 
ZÁRUKA: Doživotní záruka
Barva:
dark grey/blue light grey/purple
Velikost:
S (3-4,5) / EU 35-37 / 21-23 cm M (5-6,5) / EU 38-40 / 23-25 cm L (7-8,5) / EU 41-43 / 25-27 cm
DOSTUPNOST: Více než 2ks skladem, ihned k odeslání! +5ks u dodavatele
ks
Popis
Tabulka velikostí

Dámské ponožky Bridgedale Everyday Ultralight Merino Performance Boot Womens

Lehké dámské ponožky pro běžné nošení nebo jako základní vrstva pod jiné ponožky. Nástupce modelu Merino Sock / Liner. Klasická výška.

Do města i do přírody. Kamkoliv půjdete, tam budou vaše nohy v suchu a pohodě - zásluhou těchto lehkých ponožek Bridgedale z Merino vlny. Ta odvádí pot od pokožky, nezapáchá a na těle je příjemná jako sama příroda.  Y heel konstrukce dohlíží, aby se vám ponožky během pohybu nikde neshrnovaly a netrápily vás tak otlaky a puchýře.  Zásluhou postupného utahování každé příze a následnému napařování při výrobě jsou ponožky velikostně stálé a nesráží se.

  • Klasická výška.
  • Nejjemnější Merino vlna pro příjemné každodenní nošení.
  • Drží tvar a nikdy se nesrazí.
  • Vyrobeno v UK, doživotní záruka.

Parametry Bridgedale Everyday Ultralight Merino Performance Boot Womens:

  • Merino vlna 45%
  • Endurofil 45%
  • Nylon 9%
  • Lycra 1%

⭐ DOŽIVOTNÍ ZÁRUKA BRIDGEDALE

RUČNÍ KONTROLA KAŽDÉHO PÁRU - Každý nový pár ponožek Bridgedale prochází před opuštěním továrny v severoirském městečku Newtonards ruční kontrolou - ano, většina ponožek Bridgedale se opravdu plete v Severním Irsku. A pouze tehdy, potvrdí-li kvalifikovaná výstupní kontrola bezvadnost páru, přidá odpovědná osoba na balení své jméno a ponožky putují do světa.

GARANCE KVALITY - Protože Bridgedale si za svými produkty 100% stojí, získáváte ke každému páru ponožek doživotní záruku na zpracování a použitý materiál. Pokud zjistíte, že jsou ponožky vadné nebo během používání selžou z některého z výše uvedených důvodů, vyměníme vám pár za nový. Pochopitelně, na vady způsobené běžným opotřebením, nesprávným zacházením nebo zanedbáním péče se doživotní garance nevztahuje.


Technologie materiálů:

Merino

Merino je jedno z nejstarších plemen ovcí, a také jedno z nejodolnějších. Výrazně se liší od obyčejných ovcí, které žvýkají trávu někde v dolině - naše merina žijí v extrémních podmínkách novozélandských Jižních Alp. Tam, kde by obyčejné ovce jednoduše zmrzly. Kožich ovcí merino byl stvořen do drsných podmínek - v létě je skvěle prodyšný, v zimě naopak výborně izoluje. Navíc je úžasně jemný a lehký. Ovčí merino vlna pochází ze speciálně vyšlechtěných ovcí pocházejících z Kavkazu, odtud byly v 19. století dovezeny do Španělska (zde dostaly jméno „merinos“) a dále do Austrálie, Tasmánie a na Nový Zéland. Současným trendem je spojovat toto přírodního vlákno s nejmodernějšími technologiemi - tak, abychom mohli vyrábět funkční vrstvy pro každodenní použití v přírodě i ve městě.


Endurofil

logo endurofil

Endurofil je příze, která udržuje teplotu. Kombinuje se s Enduro vlnou nebo Merino vlnou pro perfektní odvod vlhkosti a odolnost. Endurofil je odolný vůči otěru a nevadí mu časté praní.



Co to znamená? Několik užitečných informací k péči o ponožky Bridgedale:

Ponožky Bridgedale jsou vyrobeny z nejkvalitnějších vláken. Pro dosažení nejlepších výsledků a prodloužení životnosti perte ponožky naruby

  • Tmavé barvy perte odděleně
  • Nikdy nepoužívejte aviváž
  • Perte na 40 ° (program vlna)
  • Nebělte
  • Nežehlete
  • V sušičce jen na šetrný program pro funkční prádlo (nízká teplota sušení)
  • Nečistěte za sucha
Parametry
Barva dark grey/blue, light grey/purple, purple
Velikost
S (3-4,5) / EU 35-37 / 21-23 cm, M (5-6,5) / EU 38-40 / 23-25 cm, L (7-8,5) / EU 41-43 / 25-27 cm
Výška ponožek
Boot
Další produkt ve stejné kategorii
  • Bridgedale Liner Base Layer Coolmax Liner Boot x2 Wmns ponožky
    zajistíme do týdne
    633