>> Víkendová akce - FOR BIKES -> dodatečná sleva 10% na cyklo výbavu <<

Scarpa MATRIX vnitřní botička rozměr 275cm (cca UK8/EU42) - BAZAR

ČÍSLO ZBOŽÍ: PND01285
× Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže nebo si prohlédněte jiné produkty v kategorii Bazar
Scarpa MATRIX vnitřní botička rozměr 275cm (cca UK8/EU42) - BAZAR. JEDNÁ SE O POUŽITÉ ZBOŽÍ. DOBRÝ STAV. BEZ ZÁRUKY. V případě zájmu kontaktujte majitele 736 683 658.
Vaše cena včetně DPH
-
ZÁRUKA: bez záruky
DOSTUPNOST: vyprodáno
ks
Popis

Scarpa MATRIX vnitřní botička rozměr 275cm (cca UK8/EU42) - BAZAR

JEDNÁ SE O POUŽITÉ ZBOŽÍ. DOBRÝ STAV. BEZ ZÁRUKY. V případě zájmu kontaktujte majitele 736 683 658.

Text inzerátu: Prodám zachovalé Scarpa Matrix v barvě cedar, s termoflex botičkou. Včetně originálního příslušenství. Vnitřní botička rozměr 275cm (cca UK8/EU42). Jsou na klasiku i tech inserty. K vyzkoušení v Písku - kontaktujte mne na telefonu 736 683 658.

Lehké a pohodlné skialpinistické boty pro všechny typy vázání včetně Dynafit TLT.

Scarpa Matrix jsou pohodlné skialpinistické boty, které disponují všemi technickými prvky kvality. Skelet boty se vyznačuje optimální tuhostí a nízkou hmotností.  Tyto boty mají kloubový jazyk, spodní přezku na mikro-dotahování, podrážku Vibram Touring a Termoflex botičku. Samozřejmostí je přepínání boty pro chůzi a sjezd, dvě polohy předozadní náklonu, nebo nastavení bočního náklonu (canting). Tato bota je určena pro všechny typy skialpinistického vázání včetně odlehčeného vázání Dynafit TLT.

  • Podrážka: Scarpa/Vibram Touring
  • Skelet: Pebax®
  • Vnitřní botička: Termoflex
  • 3 odlehčené přezky