Simond Anaconda Cup lezecké cepíny (kladívko a lopatka) - BAZAR

ČÍSLO ZBOŽÍ: BAZ0006
× Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže nebo si prohlédněte jiné produkty v kategorii Bazar
Včetně oddělitelných poutetek a 2 x háčků pro změnu úchopu cepínu. JEDNÁ SE O NEPOUŽITÉ ZBOŽÍ. PERFEKTNÍ STAV. BEZ ZÁRUKY. V případě zájmu kontaktujte pana Cimického 603 544 232 / jan.cimicky@volny.cz
Vaše cena včetně DPH
-
ZÁRUKA: 2 roky
DOSTUPNOST: Kontaktujte majitele
ks
Popis

Simond Anaconda Cup lezecké cepíny (kladívko a lopatka) - BAZAR

Včetně oddělitelných poutetek a 2 x háčků pro změnu úchopu cepínu. JEDNÁ SE O NEPOUŽITÉ ZBOŽÍ. PERFEKTNÍ STAV. BEZ ZÁRUKY. V případě zájmu kontaktujte pana Cimického 603 544 232  / jan.cimicky@volny.cz

Určeno pro horolezce k lezení na ledu, na ledopádech, ve strmých žlabech a v ledových boulích. Ultralehký a univerzální cepín s vyměnitelným zobákem.

  • PŘILNAVOST Inverzní zobák obráběný laserem; ostrý bodec i vroubky
  • NÍZKÁ HMOTNOST 560 g – model s lopatkou 600 g – model s kladívkem.
  • ERGONOMICKÝ TVAR Pogumovaná rukojeť s přesahem, vysoká přilnavost, posuvné poutko Power Trac
  • KOMBINOVATELNOST Zobák a lopatku/kladívko lze snadno vyměnit pomocí jiného cepínu.

ZOBÁK Inverzní zobák z lisované oceli, který se snadno zasekává jak do tvrdého sněhu, tak do ledu. Obrábění laserem; ostré protiskluzové vroubky i bodec umožňují přesné zasekávání. Antikorozní povrchová úprava.Rychlá výměna zobáku díky systému šroubků, které lze odmontovat zobákem jiného cepínu. Zobák typu 1. 

TOPŮRKO Krátké zakřivené topůrko, jehož tvar přijde vhod zejména na strmých svazích. Hliníkové topůrko k dosažení co nejnižší hmotnosti.Topůrko, které je uprostřed zúžené (Carving), umožňuje pevný úchop a zmírňuje vibrace. Topůrko typu 2. 

RUKOJEŤ Ultra přilnavé pogumované topůrko umožňuje cepín používat k přitahování. Na konci topůrka je zarážka, která umožňuje odpočinek i na strmých ledech.  HROT Ocelový bodec umožňuje cepín používat jako hůlku. Antikorozní povrchová úprava. 

LOPATKA/KLADÍVKO Lopatku či kladívko lez rychle vyměnit díky systému šroubů, které lze odmontovat zobákem jiného cepínu. 

POUTKO Součástí je i posuvné poutko Power Trac. Posuvné poutko lze připnout i odepnout jednou rukou. Zapínání posuvného poutka na rukojeti pomocí suchého zipu. 

VELIKOST 50 cm. 

NORMY/OZNAČENÍ CE, EN13089, UIAA, topůrko typu 2, zobák typu 1