>> Akce na DEN ZEMĚ -> dodatečná sleva 10% <<
Skike

Skike v9 FIRE 200 terénní brusle

ČÍSLO ZBOŽÍ: PND01807
× Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže nebo si prohlédněte jiné produkty v kategorii Skike brusle
Terénní skike s pevnou a volnou patou na bruslení i klasiku. Model v9 Fire vychází z populární řady v8, uživateli však přináší vetší 200 mm kolečka s hrubším dezénem, která zvládnou i težší terén.
Vaše cena včetně DPH
-
ZÁRUKA: 2 roky
DOSTUPNOST: vyprodáno
ks
Popis

Terénní brusle Skike v9 FIRE 200

Terénní skike s pevnou a volnou patou na bruslení i klasiku. Model v9 Fire vychází z populární řady v8, uživateli však přináší vetší 200 mm kolečka s hrubším dezénem, která zvládnou i težší terén.

V případě zájmu o Skike brusle kontaktujte prosím p.Cimického na telefonu 603544232 nebo e-mailu jan.cimicky@pandaoutdoor.cz

Doporučujeme všem kteří potřebují se skike jezdit v náročnějším hrbolatém terénu, po trávě apod. Novinkou je i možnost rozhodnout se jezdit s volnou nebo zafixovanou patou. Díky spec. mechanismu je možné patu buď na pevno zaaretovat nebo nechat volnou jako je tomu např. u modelu v8 lift cross. Upozorňujeme, že fixace se provádí pomocí dvou šroubků a dodaného příslušenství.

Jízda na skike je v podstatě samostatná všestranná sportovní disciplína, protože lidé, kteří jezdí na skike trénují více než 95 % svých svalů a to v přírodě a téměr v každém terénu. Jízda na skike je také určená k podpoře Vašeho oblíbeného sportu jako náhrada a doplňková sportovní činnost. Budete mít možnost celoročně zvyšovat Vaši sportovní výkonnost v případě, že se nemůžete věnovat Vaší oblíbené sportovní činnosti. Skike můžete využít jako doplněk k jízdě na kole, běžeckému lyžování a k dalším sportovním aktivitám. Propracovaný vzhled, nafukovací pneumatiky, vysoce účinné, patentované brzdy a chytré nastavení vnějšího a vnitřního úhlu náklonu (postavení nohou typu O a X) nabízí nový způsob trávení času pod širým nebem bez ohledu na rovinatost terénu.

Parametry:

  • Modelový rok : 2018
  • Pneumatiky: nafukovací gumové pláště Major Grip s duší, rozměr kol: 200 x 50 mm, vrozek pláště je hrubší než na fotce, stejný jako na videu.
  • Ložiska : kuličková ložiska ABEC 7
  • Kolečka : 200 mm kolečka, ( 200 x 50 ) přední se zpětnými zámky Reverselock ( zabraňující protočení vzad ). Rozchod kol  590 mm. Variabilně lze dokoupit a vyměnit za menší a užší 150 mm, např. z modelu skike v8 lift cross.
  • Materiál : hliník / plast
  • Hmotnost : 2,6 kg kus /  5,2 kg  pár
  • Velikost bot : cca EU 36 - 47
  • Maximální nosnost : 120 kg
  • Brzdy : 2x patentovaný, nastavitelný brzdový systém (zpomalovací účinek brzd dosahuje hodnoty > 6,5 m/s)
  • Další vybavení : Délkově nastavitelný držák kolem paty pro různou velikost obuvi, Patentovaný systém nastavení vnějšího a vnitřního úhlu náklonu(přispůsobení pro nohy typu X/O ).

Skike TV - YouTube kanál kde najdete vše užitečné

skike v09