Bamix

Bamix JAMIE OLIVER M200 tyčový mixér, černý+ kuchyňské doplňky

ČÍSLO ZBOŽÍ: PND02864
× Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže nebo si prohlédněte jiné produkty v kategorii Mixéry a šlehače
7 ks za cenu 1! Tyčový mixér Bamix M200 a k němu zdarma 5 červených kuchyňských doplňků, usnadňujících práci. Černý tyčový mixér z exkluzivní kolekce Jamie Oliver. Součástí balení samotného mixéru je imini foodprocesor – elektrický mlýnek se stlačovadlem.
Vaše cena včetně DPH
-
ZÁRUKA: 2 roky
DOSTUPNOST: vyprodáno
ks
Popis

Bamix JAMIE OLIVER M200 tyčový mixér, červený + balíček kuchyňských doplňků zdarma

Výhodný set tyčový mixér Bamix Jamie Oliver + 6 ks praktických kuchyňských doplňků ZDARMA

Tyčový mixér bamix® M200 opět v designu známého anglického šéfkuchaře Jamie Olivera, v balení s food procesorem se stlačovacím diskem, díky kterému se rázem změní na  elektrický mlýnek. Obzvláště jej oceníte při přípravě dětské stravy a různých pomazánek. Mixér bamix® M200 je díky třem výměnným nástavcům skvělým pomocníkem při přípravě pyré, sorbetů, hutných omáček, lehkých těst nebo třeba polévek, a to ve velkém i malém množství. Během chvilky vyšlehá výbornou domácí majonézu, šlehačku, naseká led nebo rozmixuje suroviny ve voňavé a lahodné pesto. Nyní jej můžete zakoupit ve výhodné sadě se 6 vychytanými Bamix pomocníky do kuchyně, které vás okouzlí nejen tím, že je obdržíte k tyčovému mixéru zcela zdarma.

Čisticí kartáček na nerezové nože a disky vám pomůže udržet váš mixér v bezvadné čistotě, stejně tak dobře poslouží pružná plastová stěrka na dokonalé vytření food processoru. Velkou lžíci-vařečku, úzkou špachtli a štětec, vše z nezávadného silikonu, využijete nejen při práci se svým bamix® tyčovým mixerém, ale i při běžném vaření, pečení či grilování.

Parametry Bamix JAMIE OLIVER M200:

  • příkon: 200 W 
  • rychlost: 1. stupeň až 12 000 otáček/minutu; 2. stupeň až 17 000 otáček/minutu     
  • hmotnost: 1000 g spirálový kabel; délka kabelu 1,9 m  
  • 5 minut nepřetržitého provozu
  • výška mixéru: 40 cm, ponor 29 cm
  • Návod ke stažení
Parametry
Barva black