>> Víkendová akce - FOR BIKES -> dodatečná sleva 10% na cyklo výbavu <<
Matt

Matt Eco Scarf Catalina Estrada - multifunkční šátek

ČÍSLO ZBOŽÍ: PND08353
Designový multifunkční šátek z jemného mikrovlákna.
Vaše cena včetně DPH
449 
pro registrované 427 
Běžná cena včetně DPH
499 
ZÁRUKA: 2 roky
Barva:
amor noche papillon granada
DOSTUPNOST: není skladem
Popis

Multifunkční šátek Matt Eco Scarf Catalina Estrada

Multifunkční šátek CATALINA ESTRADA SCARF španělské značky Matt je praktickým společníkem. Jemná mikrovlákna přirozeně odvádějí vlhkost od pokožky na povrch, čímž je podpořen termoregulační systém těla a je chráněno před chladem.

Polyesterová vlákna jsou na dotek velmi jemná a zároveň odolná. Samozřejmostí je trubková bezešvá konstrukce, která umožňuje mnoho využití jako je nákrčník, čepice, kukla, čelenka, náramek, potítko. Nekonvenční vzory jsou navrženy barcelonskou výtvarnicí, původem z Kolumbie CATALINA ESTRADA, v nichž propojuje latinskoamerický temperament a evropskou sofistikovanost.

CATALINA ESTRADA – kolumbijská ilustrátorka je vášnivá milovnice přírody, barev, tvarů, detailů, textur a krásy. Od roku 1999 žije v Barceloně a je proslulá svým jedinečným živoucím ztvárněním temperamentního latinskoamerického folklóru. Zdrojem pro Catalinu je vše co se děje kolem ní, hlavně flóra a fauna. Catalina přenáší všechny barvy a moc latinskoamerického folklóru a zjemňuje je s jemným nádechem evropské propracovanosti. Má schopnost vytvářet fascinujícího iluzorní motivy, plné barvy a přírody s okouzlující kombinací umění, grafického designu a ilustrace.

Parametry Matt Eco Scarf Catalina Estrada:

  • Značka: Matt
  • Určení: unisex
  • Vnitřní materiál: 100% polyester
  • Vhodné pro aktivity: Turistika a cestování, Městská móda

Technologie materiálů matt:

POLYESTER MICROFIBER

Mikrovlákno, které je prodyšné a zároveň to poskytuje spolehlivou ochranu proti klimatickým podmínkám, pomáhá odvádět vlhkost pryč od těla a zajišťuje pohodlí přírodních vláken. Materiál je dostatečně silný a zároveň velmi jemný a příjemný na dotek, disponuje také trvanlivostí.

matt microfiber

Matt šátky trubkové bezešvé konstrukce umožňují mnoho různých využití a skvělou funkčnost.

Parametry
Barva amor noche, papillon, granada