Skike

Skike v8 Lift Cross 2R black/orange

ČÍSLO ZBOŽÍ: 398016
× Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže nebo si prohlédněte jiné produkty v kategorii Skike brusle
skike v8 Lift Cross 2R - skike s volnou patou na bruslení i klasiku. Koncepce a provedení nové verze bruslí skike je bezkonkurenční.
Vaše cena včetně DPH
-
ZÁRUKA: 2 roky
DOSTUPNOST: vyprodáno
ks
Popis

Terénní brusle Skike v8 Lift Cross 2R black/orange

skike v8 Lift Cross 2R - skike s volnou patou na bruslení i klasiku. Koncepce a provedení nové verze bruslí skike je bezkonkurenční.

V případě zájmu o Skike brusle kontaktujte prosím p.Cimického na telefonu 603544232 nebo e-mailu jan.cimicky@pandaoutdoor.cz

Funkční systém volné paty, schopnost tlumit drobné nerovnosti/vibrace, dlouhý rozvor kol - to vše přispívá ke skvělému pocitu z jízdy a lze tak docílit velice věrný styl podobný běžeckému lyžování. Skike v8 Lift Cross mají lehkou a pevnou konstrukci a mnoho možností individuelního přizpůsobení. Snažší jízdu umožňuje taktéž delší rozvor kol - 540 mm.

Celkově shrnuto, ovládání a technika jízdy je na tomto modelu daleko snažší a lepší než byla dosud na jeho předchůdci skike vX Twin.

Článek o skike bruslích si můžete přečíst na www.nordicmag.cz

Parametry:

  • Modelový rok : 2017
  • Pneumatiky: nafukovací gumové pláště s duší, volitelně lze vybavit o PU, Průměr kol: 150 mm (145 mm u PU kol)
  • Ložiska: kuličková ložiska: 6901 2RS (průmyslová zapouzdřená ložiska)
  • Kolečka: Cross 2R 6,25 RoadStar s reverzními zámky v předních kolech ( zabraňující protočení zpět ) - brusle nedovolí samovolné "couvání" z kopce
  • Rozchod kol: až 540 mm
  • Velikost bot: EU 36 - 50
  • Brzdy: patentovaný, nastavitelný brzdový systém (zpomalovací účinek brzd dosahuje hodnoty > 6,5 m/s)
  • Další vybavení: Délkově nastavitelný držák kolem paty pro různou velikost obuvi, Patentovaný systém nastavení vnějšího a vnitřního úhlu náklonu (přispůsobení pro nohy typu X/O )
  • Hmotnost: cca 2,0 kg/1 skike
  • Nosnost: použitelné pro jezdce do 120 kg (testováno a ověřeno TÜV)

Jízda na skike je v podstatě samostatná všestranná sportovní disciplína, protože lidé, kteří jezdí na skike trénují více než 95 % svých svalů a to v přírodě a téměr v každém terénu. Jízda na skike je také určená k podpoře Vašeho oblíbeného sportu jako náhrada a doplňková sportovní činnost. Budete mít možnost celoročně zvyšovat Vaši sportovní výkonnost v případě, že se nemůžete věnovat Vaší oblíbené sportovní činnosti. Skike můžete využít jako doplněk k jízdě na kole, běžeckému lyžování a k dalším sportovním aktivitám. Propracovaný vzhled, nafukovací pneumatiky, vysoce účinné, patentované brzdy a chytré nastavení vnějšího a vnitřního úhlu náklonu (postavení nohou typu O a X) nabízí nový způsob trávení času pod širým nebem bez ohledu na rovinatost terénu.