AquaLung

Aqualung Mikron Lady DIN - plicní automatika (I. a II. stupeň)

ČÍSLO ZBOŽÍ: 4000241
× Tento produkt již není v naší nabídce. Vyberte si prosím z alternativ níže nebo si prohlédněte jiné produkty v kategorii Plicní automatiky
Plicní automatika Mikron je malá velikostí, ale velká výkonem, proto je ideální pro všechny potápěče. Hmotnost pouhých 740g (ve verzi DIN) nastavuje laťku designu plicních automatik zase o něco výše. Výkon překvapivě nepokulhává na úkor mimořádně malých rozměrů plicní automatiky. Její vyvážený první a druhý stupeň poskytují výjimečný dechový výkon.
Vaše cena včetně DPH
-
ZÁRUKA: 2 roky
DOSTUPNOST: Již se nevyrábí
ks
Popis

Plicní automatika (I. a II. stupeň) Aqualung Mikron Lady DIN 300B

Ideální automatika na cestování do teplých moří! Plicní automatika Mikron je malá velikostí, ale velká výkonem, proto je ideální pro všechny potápěče.

Hmotnost pouhých 740g (verze DIN) nastavuje laťku designu plicních automatik zase o něco výše. Výkon překvapivě nepokulhává na úkor mimořádně malých rozměrů plicní automatiky. Její vyvážený první a druhý stupeň poskytují výjimečný dechový výkon.

Vlastnosti plicní automatiky Mikron: 

  • Malé rozměry a nízká hmotnost a současně komfort a unikátní potápěčský zážitek.
  • Díky nové, ohebné, opletené hadici, která váží méně než 140g a poskytuje ještě více pohodlí, pružnosti a vynikající schopnost přizpůsobit se zavazadlu.
  • Mikron Pink Vanilla zahrnuje nový náustek Comfo-biteTM pro menší ústa. Pokud patříte mezi ty, kteří nechtějí silikonový Comfo-biteTM můstek, který se opírá o horní patro, můžete ho odejmout.
  • První stupeň s vyváženou membránou, který obsahuje dva HP porty (7/16) a 4 MP porty (3/8)
  • Druhý stupeň poskytuje vysoký výkon díky pneumatickému vyvážení. Druhý stupeň disponuje knoflíkem, který umožňuje seřízení otevíracího úsilí. V poloze „Mini“ je otevírací úsilí zvýšeno a předchází tak volnému proudu vzduchu. V poloze „Maxi“ je dýchací úsilí sníženo.
  • Malé rozměry a hmotnost určují Mikron jako ideální volbu pro ženy, děti, mládež ale i cestující potápěče.
Parametry
Barva černá
Další produkt ve stejné kategorii
  • Aqualung octopus HELIX OCTOPUS - automatika
    zajistíme do týdne
    4 900